Pussukkatehtaalta terve!


Kesäloman viimeisinä päivinä iski inspiraatio. Halusin kokeilla saako kauppakasseja tuunattua, niissä kun on nykyään niin herkullisia kuoseja. Varsinkin tässä suklaamintun värisessä. Pitsivetoketjun kanssa kassista muotoutui aika syötävä kenkäpussi.
Raidallisesta kassista sai juuri monoille sopivan pussukan.Eikä ole hullumpi tämäkään heinikkokuosi, tähän pussiin voi reissussa sulloa vaikka likapyykin.Ruokailuvälinepusseille oli myös tarvetta, näihin pusseihin ompelin kantohihnat, että pussin saa selkään.Meillä on kesän aikana leireilty ennätysmäärä, näille kenkä- / pyykki- / jumppapusseille on ollut käyttöä. Käytin näihin kaappien kätköistä löytyneet ulkoilukankaiden tähteet. Hyötyompelua siis siinäkin mielessä, että kaappiin tuli (väliaikaisesti) tilaa.
Kommentit

 1. Todella käteviä ja nättejä:-) . Paremmin tavarat pysyy järjestyksessäkin:-)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä ja käteviä :)

  VastaaPoista
 3. Erilaiset pussukat ovatkin aina niin tarpeellisia! Kauniita olet tehnyt, kyllä näissä mieluusti kuljettaa likapyykkejäkin ja kenkiä :).

  VastaaPoista
 4. Olipa kivoja kasseja... Niille löytyy kyllä aina käyttöä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, näiden tekeminen oli mukavaa vaihtelua :-)

  VastaaPoista
 6. Meille tuli vahingossa ylimääräinen partiomerkki...tyttö sai sitten ohjeeksi ommella sen pussukkaan, josta tulee sitten ruokavälinepussi sinne partioleireille. Me päästiin niin pienellä ompelulla...valmiiseen kaupan kangaskasiiin vai mikä mainoskassi olikaan =)

  VastaaPoista
 7. Meille tuli vahingossa ylimääräinen partiomerkki...tyttö sai sitten ohjeeksi ommella sen pussukkaan, josta tulee sitten ruokavälinepussi sinne partioleireille. Me päästiin niin pienellä ompelulla...valmiiseen kaupan kangaskasiiin vai mikä mainoskassi olikaan =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!