Perusparannusta


Nämä isosiskolta perityt verkkarit eivät pysyneet nuoremman jalassa. Leikkasin vyötärön ja lahkeensuut pois. Kavensin sivusaumoista 2,5cm, ompelin raitaresoria vyötärölle ja lahkeisiin sekä silitin takalahkeeseen hopeisen tähden. Näistä tuli tytölle ihan lempparit.


Tässä lisää samalla tavalla käyttöön pelastettuja housuja. Huonoksi menneet lahkeensuukumpparit vaihdoin resoreihin. Repun ja säärisuojat paikkasin samalla innolla. Juoksuhousujen polvet parsin kolmipistesiksakilla, alle laitoin palan mustaa lycraa. Ihan siistit tuli :-). Vaaleanpunaisista capreista tuli serkkutytölle sopivat housut, kun vaihdoin niihinkin uuden vyötärön ja lahkeensuut. Tytön lempicolleget saivat pitemmät resorit, jotta pituus riittäisi ensi talveksikin. 


Rentouttavaa viikonloppua!


Kommentit

 1. Ihanan tomeraa! Itse inhoan korjausompeleita ja välttelen niitä, jos suinkin voin, mutta on se sitten kivaa, kun saa jollekin vaatteelle lisää ikää ja uuden elämän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, useammin pitäisi saada tällaisia "kohtauksia" :)

   Poista
 2. Jospa tästä saisi intoa omiin korjausompeluihin, ne kun tuppaavat aina jäämään siihen viime tippaan. Resorin lisääminen housuihin onkin hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, resorilla saa helposti housulle lisää käyttöikää :)

   Poista
 3. Mahtavaa, paljon tykkäyksiä! Aina ei tarvitse olla alusta alkaen uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja säästyihän tässä muutama eurokin :)

   Poista
 4. Tosi hyviä uudistuksia :) Resorijatkeita tarvittaisiin täälläkin. Pitääkin muistaa tuo :) Silitystähti on tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!