Koulupaita pojalle


Viikonloppuna etsiskelin uutta pitkähihaisen paidan kaavaa pojalle, kun edellisissä paidoissa alkavat hihat olla vajaamittaisia. Päädyin Linear-paidan kaavaan Ottobresta 4/2013. Piirsin koon 140 cm ja paidasta tuli reiluhko, mutta isompihan tästä pitikin tulla. Kuosissa muuten vetoaa suunnistuksen harrastajiin rastilippua muistuttava ritarin kilpi :-).

Saumurin vieressä odottelee ompelijaansa samalla kaavalla leikattuina kolme paitaa ja pyykkitelineellä kuivuu lisää inspiroivaa materiaalia.

Kommentit

 1. Jälleen kerran kiva paita! Pitäisi itsekin kokeilla tuota kaavaa, minullakin on etsinnässä jokin uusi pojan paitakaava. Kankaat näyttää mielenkiintoiselle, mitähän niistä mahtaa syntyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan josko piankin saisin tuotoksia näytille :-)

   Poista
 2. Hieno paita! Minunkin pitäisi pojalle kouluvaatteita tehtailla, mutta mikä lie vikana kun ei yhtään innostaisi. Ehkä se, ettei nuorelle herralle enää oikein uppoa äidin ideat. :-/ Ihana pesukarhu alimmassa kuvassa. <3
  ps. rastiliput rules. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän näitten isompien kanssa voi olla enää niin luova kuin aiemmin. Rastilipuissa on tosiaan jotain outoa vetovoimaa :-D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!