Harmaata


Kovin harmaita ovat nämä jo kesällä valmistuneet työt ja lisää harmaita kuoseja odottelee ompelemista. Taitaa tämä väri siis olla ainakin meillä syksyn suosikki.


Tämän ryppypaidan ohje on Burdasta, en arvannut koeversiota tehdä ohjeen mukaisesta raitakankaasta. Kiva tuli näinkin, rypytyksiä teen varmasti jatkossakin. Tätä kaavaa lupaan tosin hiukan väljentää seuraavalla kerralla.
Kesäinen pallopaita on jälleen Esikoisen käsialaa. Peruspaidan kaavan hän lyhensi teinimittaan ja silitteli myös tekstin silityskalvosta.
Sisustettukin on ja harmaalla tietenkin. Kahden nuorimman huonetta piristettiin tähtiverholla ja Keskimmäisen tytön ikkunaan ripustettiin ihanat kirjaverhot.


Kommentit

  1. Voi että kiva, kun kävit jättämässä kommenttia, niin löysin sivusi :) Jäänkin heti samalla lukijaksi. Tykkään tosi paljon tuosta rypytetystä paidasta ja harmaa väri on minustakin erittäin kaunis.

    VastaaPoista
  2. Paita on just hyvä! Minäkin tein joskus tuolla kaavalla, ja tykkäsin kyllä lopputuloksesta. Esikoinenkin on taas onnistunut paidassa. Tähtiverhon sävyt on kanssa mieleeni.

    VastaaPoista
  3. Kauniita paitoja, tuota ryppymallia minunkin on pitänyt kokeilla. En ensin tajunnut noiden kirjojen olevan kangasta! Tähtiverho taas näyttää kovin tutulta, meillä oli samaa talvella kuistin ikkunoissa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!