Pipolippiksiä

Uusi yritys, toivottavasti kuvat nyt näkyvät...
Ainakin Riikka ja Tupuna ovat tehneet näitä hauskoja pipolippiksiä. Pakkohan se oli itsekin kokeilla ja nämä taitavat olla meillä kevään "hitti". En ehtinyt tehdä kuin kaksi ja ilman jääneet eivät olleet tyytyväisiä... Tänä iltana pitää sitten tehdä toiset kaksi.
Tämän paidan olen tehnyt keskitytölle aikoinaan. Siivosin tyttöjen hyllyistä pieneksi jääneitä pois ja olin jo laittamassa tätä eteenpäin. Onneksi tajusin, että värit sopivat pojalle. Olen tehnyt paidan Ottobren Creative Workshopin kapeammalla A-mallilla ja sehän istuu pojalle täydellisesti! Olen aikaisemmin tehnyt aina pojalle niitä leveämpiä B-versioita. Ei pitäisi olla niin kaavoihin kangistunut :-). Sen verran paitaa tuunattiin, että silitettiin yhdessä siihen jalkapallomerkki. Kommentit

 1. Harmillista, kuvat ei näy! Olisin niiiiin mielelläni näitä pipolippiksiä nähnyt, jospa rohkaistuis itsekin kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Höh, mikäs näille kuville tuli, kotikoneella ne näkyi ihan normaalisti... Täytyy illalla yrittää uudelleen

  VastaaPoista
 3. Mullakaan wi näy...tahtoisin nähdä!!

  VastaaPoista
 4. Voi kun kivan näköiset! Tuollaiset haluaisin kokeilla tehdä! Mitä sulla on lipassa vahvikkeena?

  VastaaPoista
 5. Nyt taitaa kuvat näkyä. Kiika, silitin lippapaloihin tukikangasta ja ompelin vielä väliin aika tukevaa ulkoilukangasta, jota löysin kaapin kätköistä.

  VastaaPoista
 6. Nyt näkyy ja on tosi kivan väriset! Ja malliset! =)

  VastaaPoista
 7. Ihanat ovat, meilläkin kovassa käytössä ja toimiva on!!!

  VastaaPoista
 8. On noi kyllä kivat,,pitäiskö sitä itsekin kokeilla tehdä :)

  VastaaPoista
 9. Teitkö sä nämä jonkun kaavan pohjalta vai ihan omasta päästä ? Hienot on, tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 10. Tiia, ihan tavallisen pipon mallilla tein. Ompelin vain lipan päällisen ja vuorin väliin. Piirsin ensin lipan kaavan lautasen avulla, mutta siitä tuli liian iso... pari kertaa purin ja pienentelin lippaa :-).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!