Sadepäivän ajankulua

Tein kummipojalle tästä apinakankaasta aiemmin paidan ja ruskean trikoon kanssa sain kankaan riittämään omalle pojallekin. Sen verran olin laiska että en jaksanut piirtää pienempää kaavakokoa, menee paita sitten seuraavanakin kesänä. Kaava on Ottobren Slimfit T-paita (3/2007). Olen tehnyt sillä paitoja aiemminkin, tulee oikein hyviä hoikalle lapselle.
Posted by Picasa
Esikoisen housut valmistuivat viimeinkin. Tyttö on suunnitellut niitä viime syksystä saakka, mutta äiti sai toteutettua vasta nyt. Kaavana on Ottobren Neat Beat-housut, joihin lisättiin leveät lahkeet velveton-sametista. Kaavakoon valitsin tytön ympärysmitan mukaan. Tulee kiva asu Riikan tekemän Selia-lätsän kanssa :-).


Pullahiiri

Esikoinen sai päivän kulumaan tekemällä hernepusseja. Ohje on kirjasta Ekoaskartelua lapsille, jonka tyttö löysi itse kirjastosta. Kirjassa oli muitakin kivoja askarteluohjeita.

Kommentit

  1. Ihania pullahiiriä! Ja noi housut on mahtavat!! Kuva takan edessä on ihana, sopii tosihyvin lätsän kanssa ;).

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit miten ihania hernepusseja. Olen juuri itse miettinyt, että pitäis tehdä hernepusseja kun muutama vuosi sitten suunnittelin tekeväni kettu sellaisia yms. eläimiä. Nyt sain näistä taas innostusta, jos vaikka saisi niitä aikaseksi.. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!