Merinovillacolleget


Edelliselle pakkasjaksolle ehdin ommella kahdelle keskimmäiselle lapselle merinovillasta puserot. Niistä tulikin ihanan pehmoiset ja kevyet, mieli tekisi itsellekin samanlaista. Kankaita leikatessa piti hiukan soveltaa, tähtipaitaan tuli sauma etukappaleelle ja sydänpaitaan hihaan. Hihasauman päälle ompelin hämäykseksi tähtivetoketjun.
Arvatkaas muuten, mitä koulussa erityisesti inhosin? Käsitöitä ja hiihtoa! No, eilisen päivän vietin ompelukoneella ja hiihtoladulla ja hauskaa oli :-D




Kommentit

  1. Ovat varmasti ihanan lämpöiset puserot! Merinovilla on kyllä ihan ykkösmateriaali näin talvella. Nolottaa tunnustaa, mutta suksille en ole tänä talvena vieläkään ehtinyt..ei ole ihan sitä mieluisinta liikuntaa vaikka kivaa onkin sitten kun sinne ladulle pääsee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merinovilla on aivan mahtavaa! Hiihto olisi kaikkein parhaimmillaan aurinkoisilla keväthangilla, mutta taitaa jäädä haaveeksi tänä talvena :-(

      Poista
  2. Kivoja vaatteita oot tehnyt, mä inhoan hiihtoa vieläkin. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  3. Ihanat ja varmasti lämpimät paidat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä lämpimät paidat, harmi että sääkin lämpeni :-(

      Poista
  4. Sulla on kyllä hyvä maku kuosien suhteen, aina löytyy uusia ihanuuksia täältä :). Kauniit paidat. Merinovillaa minun pitäisi nyt ensimmäistä kertaa tilata, kun mies toivoi itselleen kypärämyssyä. Kerrankin jotain toivetta! Niin se aikuisuus muuttaa mielenkiinnon kohteita. Minä tykkäsin kyllä käsitöistä ja hiihdosta jo lapsena ja tykkään vieläkin. Taisin olla luokallani ainoa, joka vei sukset aina kotiin, että pääsi ladulle vapaa-aikanakin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nykyään on kuoseissa valinnanvaraa. Hyvä, että sinä et ole muuttanut mieltä käsitöiden ja hiihdon suhteen :-)

      Poista
  5. Ihanat kuosit paidoissa. Hauska, että inhokit ovat muuttuneet lemppareiksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässä pätee nyt se, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan :-D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!