Merinovillaa pojalle


Poika oli vuodenvaihteessa pahoilla mielin, kun hänellä ei ollut yhtään sopivan kokoista villakerrastoa. Tämä Äitihän ei enempää yllytystä tarvinnut ja kerrastoja syntyikin kaksin kappalein. Paitoihin sopivia yksivärisiä villoja ei tietenkään ollut, mutta kivasti sopii tuo farkunsininenkin harmaaseen ja ruskeaan. Paitojen kaavana on jokin perusraglanpaita ja housujen Ottobren Pitkäjussi. 

Näistä on toinen setti parhaillaan päällä ja toisesta tuuletellaan savun hajua eilisen partioretken jäljiltä :-). Ja näitähän on myös käytetty oloasuna ja yöpukuna ja paitoja koulussakin ihan päälipaitana kylminä päivinä. Merinovilla on niin ihana materiaali! 

Kommentit

 1. Merinovilla-asut on niin parhaita! Meillä pienimmät käyttävät niitä jatkuvasti, koululainen ei harmi kyllä huoli oikein mitään kerrastoja ylleen.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli samaista leiriä varten kerrasto ommeltu, mutta nousi kuume ja koko leiri jäi väliin. Vieläkin harmittaa!!
  Hienot kerrastot!

  VastaaPoista
 3. Ei ihme, että näitä kerrastoja on käytetty koulussakin! Niin hienoja etten minä raaskisi pelkkänä kerrastona käyttääkään.

  VastaaPoista
 4. Tuollainen olisi niin mukava itsellekin, varmasti ihana ihoa vasten.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!