Ilahduta bloggaajakaveria
Minua on ilahdutettu! Vaapulan Manda haastoi minut mukaan ilahduttamaan boggaajakaveria, kiitos Manda! Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogista.  


"Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia."

Minä haluaisin ilahduttaa teitä kaikkia kanssabloggaajia! En siis haastakaan ketään erikseen vaan kaikki halukkaat voivat tästä napata haasteen mukaansa. Minä puolestani lupaan ilahduttaa teitä kevään myötä kommentoimalla ahkerammin!

Kommentit

  1. Kiva kun lähdit haasteeseen mukaan :). Laitatko vielä postiosoitteesi tulemaan ( vaapulavot_at_gmail.com ), niin lähetän sinulle postia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!