Tylsä housupostausHousujen ompelu ei minusta ole lainkaan niin innostavaa kuin yläosien. Housujen onnistunut kuvaaminen on minulle myös lähes mahdotonta. Tummista kouluikäisen kokoisista housuista en kovin söpöjä kuvia saa. Siitä huolimatta läväytän tähän pitkän postauksen housuista, koettakaa kestää :-) 
 

Nuorimmalle tytölle ompelin shortsit urheilukouluun. Materiaali on joustocollegea ja kaavan pohjana Ottobren Jump numerosta 1/2008.

Pojalle tein uusimmasta Ottobresta Ultimate Casual -svetarihousut. Olenkin kaivannut tällaisten perushousujen kaavaa ihan perustaskuilla.


Näitä kyllä piristettiin kirkkaanvärisillä taskupusseilla.


Keskimmäiselle tytölle ompelin taas caprilegginsit, vaaleanpunaista trikoota Selialta. Tykkään trikoon laadusta, se on tarpeeksi napakkaa myös legginseihin.

Nuorimmalle tytölle myös täyspitkät collegehousut Jump-kaavalla. Lahkeensuuhun lisäsin näissäkin resorin. Lehdessä suurin koko on 128 cm, olen varmaan sitä joskus suurentanut, koska kaavassani lukee 134 cm, hyvin kuitenkin menee 140-senttiselle tytölle.
 
 
Lopuksi vielä itselle shortsit viskoositrikoosta. Kaava on piirretty valmishousuista. Kuva on todella kamala, mutta housut ovat jalassa oikein mukavat.
 

Kommentit