Paitoja


Tein Esikoiselle paidan taas vaihteeksi Ottobren Sorja-kaavalla. Minulla on ollut kaapissa tätä kangasta punasävyisenä jo useamman vuoden, mutta tämä ruskea on niin ihanaa, että tätä piti saada. (Kiitos Riikka!). Ehkä siitä kaapissa olevastakin joskus tulee jotakin...


Itselleni tein paidan (tai tunikan) Gekkon Cirkus-kuosista. Kangasta oli hiukan liian vähän, kun alunperin siitä piti tulla jotakin lapsille. Jatkoin helmaa ruskealla ja laitoin hihansuihin resorit. Lopputulos on ihan onnistunut, sopii kivasti farkkujen kanssa. Kaava on peruspaita jostakin vanhemmasta naisten Ottobresta.


Näissä paidoissa ei enää kauheasti ole kokoeroa, Esikoinen ottaa Äidin kohta pituudessa kiinni...

Kommentit

 1. Äiti on tehnyt hienoja paitoja! Tuo Sorja kaava on kyllä tosi hyvä kaava. Ainakin meidän tytölle tarpeeksi kapea. Toi sun itsellesi tekemä paita näyttää myös hyvältä.

  Mietin täällä, että pitää vaan alkaa tehdä itselle kaikkia juttuja, jopa niitä RuttuNutun ja "Terapiahuoneen" mörkö yms. paitoja. Meidä 10v ja kohta 12v eivät oikein näitä äidin tekemiä huoli. Mulla kun noita trikoitakin on kamalan paljon kaapissa. Viitsisitkö tarkistaa mistä Ottobresta olet tehnyt oman paitasi. Mulla on noi lehdet, mutta niissä taitaa olla useampiakin t-paidan kaavoja.

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs onkin kivannäköisiä paitoja molemmat! Varsinkin tuo alempi on ihan mun näköinen :)Tuo ruskea alaosa antaa hyvin ryhtiä paidalle.

  VastaaPoista
 3. Onpas mukavaa tuo kauriskangas, en olekaan ennemmin muistaakseni edes nähnyt!

  Kauniita paitoja!

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli tosi kaunis hempeällä kantilla =). Ei harmita, että luovuin! Ja sun oma paita on kans upea.

  VastaaPoista
 5. Onpas ihania!!!
  Toi sirkus kangas varsinkin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista kaikille :-).
  Eliisa; oman paitani kaava on naisten ottobren numerosta 2/2006. Kaavassa on erilaisia vaihtoehtoja pääntielle ja hihanpituuksille.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Erja. Kaivan lehden esiin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!