Kalsarimeininkiä


Pojan viime talven pitkät alushousut olivat kaikki jääneet pieniksi. Vajetta paikkaamaan tein neljät kalsarit Ottobren Pitkäjussien kaavalla, koko 122 cm. Vähän taas innostuin yhdistelemään värejä, mutta kai kalsaritkin saavat olla värikkäitä. Norsukalsarit on tehty jämäpaloista, talokangas on uusi. Tosin jostain käsittämättömästä syystä olin tilannut taloja vain puoli metriä eli lahkeet piti tehdä kahdesta palasta.  

  

Kommentit

 1. Tekevälle sattuu! Mutta tulipas tosiaan hilpeitä kalsareita. Pelkkä ajatuskin lämmittää! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kalsareita! Kuinka raskit käyttää kalsareihin nuin ihania kankaita? Oon ihan heikkona..se talokangas on niin ihanaa! Eihän sulla ois sattunut jäämään sitä pipon verran, myytäväksi tai vaihdettavaksi!?

  Koitin jo eilen kommentoida, mutta teksti hävis taivaan tuuliin. :/

  Tykkään blogistasi. Tulee vaan liian harvoin kommentoitua bloggaajille.

  VastaaPoista
 3. Hei, piti muuten koittaa tosi monta kertaa ennen kun sain kommentin "menemään läpi". Mikähän vastustaa? Minunko kirjautuminen vai sun blogi?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lennu ja AnniKa!

  Mulla on kanssa ollut ongelmaa kommentoinnissa / kirjautumisessa, ekalla kerralla ei tahdo onnistua.

  Talokangasta jäi hiukan, vois siitä pipon saada, jos tekee vuorin toisesta kankaasta. Se on vaan toosi venyvää ja pehmeää interlockia eli en tiedä miten menestyy pipossa. Mutta jos kiinnostaa se pala, niin laita postia aititeki(at)gmail.com.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!