Häivähdys syksyä


Näiden kankaiden väreissä on jo loppukesän tunnelmaa. Tein tunikan ja legginsit uusimmasta Ottobresta, koko on 134 cm ilman sivusaumavaroja. Tyttö kävi välillä vaihtamassa jalkaan ruskeat caprit ja ne sopivatkin tunikan kanssa kivasti. Ompelin tunikan hihansuihin resorin ihan tavallisesti, sopii minusta paremmin kuin ohjeen mukainen kanttaus.

 

 


Poika sai apilapaidan ja raitapipon, näidenkin kaavat uudesta Ottobresta. Paidan koko on 122 cm. Tästä tuli minusta hauska, kun paidan takakappale on kokonaan keltainen. Täytyy näpätä sovituskuva, kun paita on pojan päällä.


Kommentit

 1. Ihanan pirteitä vaatteita :)

  VastaaPoista
 2. Mahtipaita!! Tahtoo kans. Mulla onkin tuota apilaa kaapissa odottamassa, mut ei ruskeaa raitaa. Ei sulla olis jäänyt palaa, voisin ostaa pois :)?

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaita vaatteita! Tuota tytön tunikaa olen kans katsellut sillä silmällä, että nyt se on sitten tehtävä. On sen verran hyvännäköinen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tiia ja Satu! Riikka, kyllähän sitä kangasta pikkupala jäi :-)

  VastaaPoista
 5. Siis, taas on niin kauniit värit ja ompeleet, että ei tässä voi kun kateellisena katsella.

  VastaaPoista
 6. Hei! Jotain kautta löysin tänne, mukava blogi! Jään lukijaksi! :D Mistä tunikan kangas? Olen itse leikannut tytölleni saman, mutta vielä ompelematta! Tervetuloa kurkkaamaan tämänkin äireen harrastelija-blogia! :D

  VastaaPoista
 7. Moi Hanna! Tunikan kangas on Eurokankaan alesta, ehkä puoltoista vuotta sitten... muistelisin, että olis ollut Nansoa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tiedosta, kaunis kangas! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!