Metsä-tunikaTämä on minusta ihana! Olisin tehnyt tunikan itselleni jos olisin arvannut, että siitä tulee näin kiva. Violettipohjainen veluuri saa nyt piristää esikoisen vaatevarastoa. Kaavan yläosa on sama kuin keskimmäisen tonttumekossa, kokoa isompana vain. Helmaan kokeilin tuommoista edestä lyhyempää mallia. Kuvissa valkoinen pohja kuultaa aika lailla läpi, käytössä ei onneksi ihan noin pahasti.


Posted by Picasa

Kommentit

 1. Näyttääpä kivalta valmiina tunikana! Mulla on samaa vihreänä ja näyttää niin hirmun tummalta kankaana mutta ei ollenkaan paha valmiina ompeluksena....

  VastaaPoista
 2. Eksyinköhän ekaa kertaa blogiisi, ihana blogi-->ja ompeluksesi! Ja tuo tunika! Tuosta vois tosiaan tehä itellekkin! Mistä tätä kangasta oot ostanut?

  VastaaPoista
 3. Todella ihanalle näyttää. Tuo pohjan paistaminen on kyllä ärsyttävää ja siitä syystä mulla onkin jäänyt muutamia kankaita tilaamatta.

  VastaaPoista
 4. I-H-A-N-A! Mites mulla on tälläinen velour mennyt ihan ohi??

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Kangas on Ikasyriltä, sitä taisi olla vain pieni erä. Minulla on tätä vihreäpohjaisenakin. Piti alunperin ommella siitä esikoiselle, mutta poika varasikin vihreän itselleen.

  VastaaPoista
 6. Vau, tämä on hienon mallinen tunika. Tätä kangasta minunkin oli pakko ostaa, on se vaan niin ihanaa :) Tein tytölle ihan perinteisen tunikan ja vielä pipon meinasin ommella. Hrmi ettei tätä kangasta enää saa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!