Hyötyompelua


Nämä olen tehnyt jo jokin aika sitten, ovat olleet jo käytössäkin. Perhe valitti, että vaelluskenkiin ja perinteisen monoihin menee lunta. Tein muutamalla eri mallilla säärystimiä; neuloksesta, ulkoilukankaasta ja vielä yhdet fleece-vuorilla. Ulkoilukankaasta tehdyt tummmansiniset, joissa on kuminauha ylä- ja alareunassa, ovat käytössä parhaimmat. Neulokseen tarttuu lumi ja vuorellisista tuli hiukan jäykät.

Esikoinen sai merinovillaisen aluspaidan. Kesti hiukan, housuthan tein jo aikaa sitten. Paidan takahelma on pidempi ja huolittelin helman vain saumurilla. Kangas on oikein ihanan tuntuista, tekisi mieli tehdä itsellekin paita.

Pipoon löysin idean ja kaavan Käsintehtyä näperrystä blogista. En osannut yhtä hienoa tehdä, mutta pipo suojaa hyvin korvat ja käy mukavasti luistelukypärän alle. Tämäkin meni esikoiselle, keskimmäinen tyttö haluaa samanlaisen punaisen.

Kommentit

  1. Ihania säärystimiä :)

    VastaaPoista
  2. no on kyllä ihanat säärystimet, hyvä idea!

    VastaaPoista
  3. Säärystimet on kyllä hyvä idea, meillä kans vaikka missä kengissä lunta, jopa pitkävartisissa...saiskohan noi pitämään säärystimiä niin ei aina olis sukkikset märät.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!