Vetoketjutreeniä

Nämä on maanneet jo hetken ompelupöydällä vetoketjua vailla. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja sain ketjut joten kuten harsittua kiinni. Kun tytöille tulee tehtyä mekkoja ja tunikoita, niin halusin keksiä pojallekin jotakin erilaista. Viidakkoveluuri on ihanan kevyttä ja keväistä, päädyin kokeilemaan siitä hihatonta vetoketjutakkia.
Samalla kaavalla tuli takki traktorineuloksesta. Tämä on niin napakkaa kangasta, että menee ihan kesätakkinakin. Kaava Ottobre Koko 110 cm

Lopuksi vielä kevätpipo. Tästä piti tulla semmoinen hiphop-tyyppinen lörppäpipo keskimmäiselle tytölle. Jotenkin ei vaan onnistunut ja tyttö lupasi, että äiti saa ihan itse pitää pipan :-).

Kommentit

 1. Ihania! Eikö poika huolisi pipoa? Olis hieno keväällä ton viidakkoliivin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi ekaa kertaa. Kivoja vaatteita olet tehnyt. Satutko muistamaan missä Ottobressa on tuon takin kaava? Meillä ei tykätä hupullisista huppareista vaan juuri tuollaisista kuin tekemäsi takki. Minä olen onnistuneesti ommellut elämäni ekan vetskarin, voisin yrittää myös tuollaista takkia :)

  VastaaPoista
 3. Marita: Olinkin sujauttanut lehden hyvään talteen, mutta löytyihän se lopulta. Numero on 3/2005 ja kaava "vetoketjusvetari velorista". Kävin kurkkaamassa blogiasi ja siellähän oli hauskoja juttuja keppostelijoista :-).

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita. Meidän 3v olisi tosi kateellinen tuosta traktoripusakasta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!