Lepakko Läps

Esikoisen "äiti tee mulle"-listalla oli seuraavana lepakkopaita. Joku oli näitä viime vuoden puolella tehnyt ja kun Suuri käsityölehti 11-12/07 osui kohdalle, tuli paidan kuvaa tytölle näytettyä. Tyttö innostui heti ja on useaamman viikon painostanut, koska paita on valmis. Kaavan pienin koko oli 32/34 ja vaikka sitä pienensin, tuli paidasta kuitenkin reilu kymmenvuotiaalle. Resorit hihansuussa auttavat onneksi sen verran, että paitaa voi jo pitää. Eteen silitin koristeeksi tuommoisen veluurikuvan. Malli on nopea tehdä ja siihen saa mukavasti trikoota kulumaan. Ajattelin, että jos joskus teen toisen paidan, laitan helmaankin resorin, silloin ompelu sujuu pelkällä saumurilla. 

Posted by Picasa

Kommentit

  1. "Kamala" kun noi lapset kasvaa!! Siis tarkoitan, että näyttää tuollaisessa paidassa heti niin "ei lapselta", vai miten sen sanoisi...=).

    VastaaPoista
  2. Ihan totta, ja kun vielä tuli tehtyä noin tumma paita. Muutenkin tuosta mallista tulee omat kasariyläasteajat mieleen :-). Hiihtarit tuohan pariksi ja semmoiset isot muoviset rinkulakorvikset ja patellavyö...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!