28.10.2015

Pussukkatehtaalta terve!


Kesäloman viimeisinä päivinä iski inspiraatio. Halusin kokeilla saako kauppakasseja tuunattua, niissä kun on nykyään niin herkullisia kuoseja. Varsinkin tässä suklaamintun värisessä. Pitsivetoketjun kanssa kassista muotoutui aika syötävä kenkäpussi.
Raidallisesta kassista sai juuri monoille sopivan pussukan.Eikä ole hullumpi tämäkään heinikkokuosi, tähän pussiin voi reissussa sulloa vaikka likapyykin.Ruokailuvälinepusseille oli myös tarvetta, näihin pusseihin ompelin kantohihnat, että pussin saa selkään.Meillä on kesän aikana leireilty ennätysmäärä, näille kenkä- / pyykki- / jumppapusseille on ollut käyttöä. Käytin näihin kaappien kätköistä löytyneet ulkoilukankaiden tähteet. Hyötyompelua siis siinäkin mielessä, että kaappiin tuli (väliaikaisesti) tilaa.
19.10.2015

KARHUpusero


Pojalle on tullut tehtyä vuosien varrella useampiakin karhukuosisia puseroita. Tähän uusimpaan valokuvaprinttikuosiseen olisi kivasti sopinut mintun värinen resori. En arvannut sitä kuitenkaan lopulta laittaa, vaan minttu pilkistää nyt vain niskasta. Tämä näyttäisi olevan suosikkipusero tällä hetkellä :-).

Ne aiemmat KARHUpuserot löytyvät tunnisteella karhu, jos haluat kurkata.

8.10.2015

Pipopaja

Päätin, että tälle syksylle en ompele pipoja. Päätin, että vastustan kiusausta enkä osta sienitrikoota. 
Senhän arvaa, mitä tällaisista päätöksistä seuraa:

Sienipipoja!

Kangaskätköjä penkoessani löysin myös tähtikankaita, joiden luulin jo loppuneen. Ei kun pipoiksi vaan.


Ja koska peli oli jo menetetty, niin ompelin muutamat pipat lisää kivoista kuoseista.


Sinne ne nyt kirmaa illan hämärään


Tulivat sentään takaisin piirileikkiin