17.1.2015

Neulepuseron tuunausMeillä Mies ei heitä mitään ehjää pois. Hyvä niin, sillä vaatekaapista löytyy hyvää materiaalia tuunauksiin ;-). Tätäkään ysärineuletta ei ole käytetty vuosiin. Leikkasin puseron auki olkasaumoja lukuunottamatta ja Ottobren 6/14 Effect-svetarin kaavalla ompelin puseron uudelleen kasaan. Hihansuut sain hyödynnettyä sellaisenaan, helmakaitaleen leikkasin talteen ja ompelin uudelleen paikoilleen. Kaapin kätköistä löytyneestä nahanpalasta tuli vielä hauskat kyynärpaikat. Ai, kun tykkään, tämä oli tavattoman nopea ommella ja materiaali ei maksanut mitään!

Alkuperäinen neule

Pojan uusi pusero

14.1.2015

Pientä vaatetta
Siskon poikaa lahjoin pesukarhusetillä koossa 80cm. Ihan peruskaavoilla tein ja housutkin ilman taskuja tai muita yksityiskohtia. Paita on trikoota ja housut joustocollegea.


Housut näyttävät kuvassa kahta kokoa isommalta, mutta kyllä tämä oikeasti ihan tasasuhtainen asu on :-). 


12.1.2015

Tuunattu slipoveri
Siirrytäänpäs täälläkin uuden vuoden puolelle. Aloitellaan kuitenkin vielä viimevuotisilla töillä. Poika tarvitsi koulun itsenäisyyspäivän viettoon jotakin siistimpää vaatetta. Silmiini osui miehen vanha neulepaita ja siitä tulikin pojalle oikein passeli slipoveri. Ollaan kumpikin tähän kovin tyytyväisiä eikä mieskään mieltään pahoittanut.

Alkutilanne

Lopputulos