25.1.2014

Pehemiää merinovillaa
On nämä villat niin ihania, ja lämpimiä. Itselleni tein oikean vanhanaikaisen yömekon, jonka helma ulottuu lähes maahan. Resorit ovat tavallista puuvillaresoria, ajattelin että pysyisi paremmin kuosissa.


Isäntä sai raitavillasta kotipaidan. Tämä on tehty Shelbyn ilmaiskaavalla. Pääntiellä on samaa raitavillaa nurja puoli päälle päin. 


Villoista piti tehdä lisätilaus, kun tytötkin halusivat lämpimät yöpuvut. Saa nähdä ehtiikö viikonloppuna ompelukoneelle. Nyt lähdetään nimittäin luistelemaan, kun pakkanen on pitkästä aikaa inhimillisissä lukemissa :-).


22.1.2014

Hempeää


Kummityttö oli kylässä loppiaisen tienoilla. Hän on parhaassa pinkki-lila iässä, ja innostuttinkin ompelemaan housut lempiväreistä. (Niitä pinkkejä ei ehditty kuvaamaan). 
Koristeluun käytettiin tietty silityskalvoa ja -strasseja :-).

19.1.2014

Silittelyä


Innostuttiin silitysarkeista vähän enemmänkin. Esikoisen kanssa yhteistyössä valmistui raglan-hihainen paita Ottobren Ruler-paidan kaavalla. Pojan housujen kaava on Ottobren Ultimate Casual. Kerrankin oli silittäminen kivaa! Ja upeista kuutamoilloistakin ollaan saatu nauttia.

Weasley is our King


Meillä on luettu Harry Pottereita koko syksy ja talvi. Joulupukilta toivottiin aiheeseen liittyvää t-paitaa. Koska sellainen ei kuulunut Korvatunturin valikoimiin, päätettiin tehdä paita itse. Ommeltiin ihan perus t-paita ja leikeltiin silitysarkki kirjaimiksi ja numeroiksi. Ja lopputulos on kyllä sangen onnistunut!