17.3.2013

Ooby Dooby verkkarihousut ja CW paita

 
Perusjuttuja. Pojalle pirteä paita tähtitrikoosta ja housut petroolinvärisestä neuloksesta.
 Tytölle (nuorimmalle) housut paksusta collegesta samalla kaavalla kuin Pojalle, hiukan suurennettuna.Muutoin päivä ei ollutkaan mitään peruskamaa; tytöt hoitivat hienosti osuutensa hiihtoviestissä, minä yllätin itseni hiihtämällä 25 kilometriä ja illalla taivaalla leimusivat revontulet!

14.3.2013

Sulo / Beat Ottobre 3/2010

 
Erinin sanoin, En usko et on kesä kaukana, vaik on vielä pakkasta. Tässä siis ensimmäiset T-paidat ensi kesälle. Esikoinen halusi välttämättä pikkuveljelleen ostettavan tätä lähes neonvihreää trikoota, vaikka minulla oli kädessä jo hillitympi harmaapohjainen vaihtoehto. Ajatteli varmaan pystyvänsä paremmin välttelemään velipoikaa, kun tämän paita hehkuu jo kauas. Innostuin ompelemaan loppukankaasta paidat myös kahdelle synttärisankarille. Kevättä oli ilmassa muutenkin, käytiin ostamassa lenkkikengät koko perheelle, minullekin :-).
 
 
 11.3.2013

Onion 2041 ja Puutarhapiilo

Ihana kuosi, kiva kaava! Lyhensin kaavan tunikamittaiseksi ja kavensin sitä aika reilusti, kerrankin olisi saanut valita pienemmän koon. Lopputulos on kyllä mieleinen. Kesäkelejä odotellessa piti poseerata takkatulen ääressä :-).

6.3.2013

Summer Basic


Uudessa Ottobre Womanissa oli useampiakin houkuttelevia kaavoja. Kokeiluun pääsi Summer Basic-viskoositoppi. Ihanan nopea malli tehdä, näitä lisää.