28.2.2013

Oloasuja Pojalle


Kun kaksi vanhinta tyttöä olivat taaperoiässä, sain yliannostuksen kirjavista ja kuviollisista legginseistä (esim. pinkkikeltaiset Tipi-leggarit). Meillä onkin siitä saakka menty lähes kokonaan yksivärisillä alaosilla. Ottobren Chillax-housujen kaava kuitenkin vaatimalla vaati kirjavia kankaita ja viikingit sekä viidakon eläimet sopivat tarkoitukseen mainiosti. Yläosista tein sitten vähän rauhallisemmat, paitojen kaavana on Reko-paita Ottobresta 4/2008.  Pojalle värit kelpasivat, alla muutama sovituskuva :-).

Triteksissäkin pääsin käymään pitkästä aikaa, mukaan tarttui kaikenlaista kivaa!


26.2.2013

Lisää tunikoita

  
Ihana aurinko, ihana Fancy Mix, ihana Mies! Isäntä vei lapset laskettelemaan ja sain jäädä rauhassa ompelemaan. Tein Keskimmäiselle tytölle kaksi Fancy Mix-tunikaa lisää, tällä kertaa trikoosta. Aurinkokin paistoi ja pitkästä aikaa sai kuvia, joissa värit näyttävät oikeilta.
 
 
 
 
 
 
 

18.2.2013

Tunika veluurista ver.2Jospa nyt näkyisivät kuvatkin :-)

Keskimmäinen tyttö täytti viime viikolla 12 v. ja pitihän sen kunniaksi ommella jotakin. Ottobren Fancy mix -kaavaa on odottanut kokeilua jo pidempään, ja nyt siitä muotoutui tunika koossa 158 cm. Leikkasin palat reiluilla saumanvaroilla, koska veluuri ei jousta niin paljon kuin trikoo, ja lisäsi eteen taskun.

 
3.2.2013

Äidin olohousut

 
Jaetaanpas tätä riemua teidänkin kanssa :-). Perheellä nimittäin petti pokka, kun näki nämä uudet ihanat omppuolohousuni. Jopa Isäntä, joka on antanut myötä- ja vastamäkilupauksen, hihitti kuin pikkutyttö. Minusta nämä ovat kuitenkin vallan mukavat ja ohut omenaveluuri on päällä ihanan pehmeää. Ohutta veluuri tosiaan on, moni joustofrotee on paksumpaa kuin tämä. Kaavana on Suuren käsityölehden jumppahousut numerosta 1/2012. Näistä tein hiukan vajaamittaiset ja lisäsin lahkeensuihin resorit.