Princess Castle -kietaisutunika ja Uncomplicated -legginsitMuokkaus: Lisäsin loppuun vielä sovituskuvia "kolmen sauman legginseistä". Niiden kaava löytyy uusimmasta Ottobresta.
Nuorin tyttö ei tosin enää perusta prinsessoista, mutta majavat ovat eläinfanin mieleen. Majavakangasta siis tilattiin samalla kuin Pojalle Pärinää. Koska kankaan muuttumista vaatekappaleeksi vaadittiin koko eilinen päivä, niin istahdin vielä koneelle iltayöstä. Piirsin tunikan kaavaan leveyttä koon 134 cm ja pituutta 140 cm mukaan ja hyvä tuli hiukan päälle 140-senttiselle tytölle.
 
 
Uusimmassa Ottobressa oli myös kaava kolmen sauman legginseihin. Koska legginsejä ei kunnolla lehdestä nähnyt, niin pitihän niiden ompelua kokeilla, capri-mitassa. Ei näistä suosikkeja tullut, mutta eivätpä ne tunikan helman alta näy.
 
 
Majavakuosi innoitti lapset intiaanileikkiin. Rakensivat pressusta tiipiin ja kantoivat keppihevoset ulos. Minä sain osallistua leikkiin tuomalla intiaaniruokaa. Siellä ne nyt kiljuvat ja tömistävät kaikki neljä sotamaalauksissaan. Lisää tällaisia inspiroivia kuoseja :-)


Ihan käyttökelpoiset housut näistä kuitenkin tuli, jalassa jo toista päivää :-).

Kommentit

 1. mahtavia kuvia ja hienosti ommeltu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maisemakuvat ovat taas Esikoisen ottamia.

   Poista
 2. Mua kiinnostaisi nuo uudet kolmen sauman legginsit? Miltä ne näyttää lapsen päällä ihan normaali seisoma-asennossa? Kuulostaa liian helpolta tavalta saada toimivat housut. T: Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin muutaman kuvan legginseistä. Ihan hauskat housut ja luulen, että mitä pienempi lapsi sitä paremmalta näyttää. Ja tosiaan pitkän helman altahan ei pussitukset näy :-)

   Poista
 3. Valloittavan näköinen leikki hienoissa vaatteissa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!