22.5.2011

Turkoosia


Näitä ihanuuksia olen säilönyt kaapissa ihan liian pitkään, kun en ole osannut päättää, mitä niistä tulee. Esikoinen pyysi tämmöistä sivulta pidempihelmaista tunikaa, ja sehän sopi isolle kukkakuosille loistavasti. Helman ompelu tosin oli aika haastaavaa, lopputulos ei ole ihan siisti.  


Toisesta kukkakuosista tuli pidennetty T-paita. Kangas ei ihan riittänyt ja selästä tuli ruskea. Näistä kummastakin tuli kovasti esikoisen näköiset ja kankaista suuret kiitokset Riikalle :-).


19.5.2011

Perusjuttuja

 
Tämän topin tekemisen aloitin jo syksyllä, kun esikoinen tarvitsi aluspaitoja. Ei olisi kannattanut jättää sitä ompelupöydälle lojumaan, sillä nythän se sitten ei enää esikoiselle mahdu. Onneksi toppi ei jää käyttämättä, se menee vaikka nuorimmalle tytölle kesäyöpuvuksi.

 

Keskityttö on kiukutellut koko kevään, kun on joutunut pitämään esikoisen vanhoja verkkareita, ne kun ovat mustia ja sinisiä... Tein siis vaaleanpunaiset verkkarit vaikka väri on käytössä melko arka. Esikoinen sai vaaleansiniset verkkarit ja innostuin vielä tekemään yhdet veluurihousutkin. Kaikissa on raitaresorit. 

Itselleni tein coolmaxista kesäkerrastopaidan, kun on näitä viileämpiäkin päiviä. Kaava on jostakin Ottobre Woman-lehdestä, takahelmaa on vain pidennetty.

Tajusin juuri että näiden kaikkien kankaathan ovat Kangastukusta resoreja lukuunottamatta.Posted by Picasa